Om ossVår bakgrund

“Photography is a way of feeling, of touching, of loving.
What you have caught on film is captured forever;
it remembers the little things long after you have forgotten everything.”
– Aaron Siskind

Natalie Salomons
 • Natalie Salomons

 • Tack för att du besöker vår webbplats. Jag som driver studion heter Natalie Salomons och jag är en fotograf som älskar att fotografera de speciella stunderna i livet. Korta, fantastiska stunder som så snabbt passerar. Jag började med att fotografera landskap som en hobby, sedan startade jag mitt företag som bröllopsfotograf. Jag älskar att fånga känslor och minnen i bilderna. Det sägs att ett bra foto är ett foto som påverkar tittaren, ett foto som får oss att stanna upp och titta igen. Mitt mål och min förhoppning med mina foton är att göra just det – att kunna påverka med mina bilder. Jag vill att du ska kunna titta på dina bilder och minnas det förflutna och känslan du hade just i den stunden som fotot togs.
  Jag växte upp i Canada men har Sydafrikanska rötter. I Sverige har jag bott i över tio år nu. Jag är gift och jag har två underbara söner. Mitt modersmål är engelska men jag pratar svenska flytande, även om det kan bli lite svengelska ibland.

Min filosofi
 • Min filosofi

 • Föreviga de fina stunderna i DITT liv. Var med på bild. Inte bara för din skull utan för dem som älskar dig, dina barn, din partner, din familj. För framtiden. Foton är vårt sätt att frysa tiden en stund, så att du om många år kan gå tillbaka till just den stunden och minnas.

  Min filosofi med mitt fotograferande är att ta vackra bilder av dig, din familj och kärleken mellan er. Bilderna kommer vara minnen som förs over till många generationer efter dig.

  'A photograph never grows old. You and I change, people change all through the months and years but a photograph always remains the same. How nice to look at a photograph of mother or father taken many years ago. You see them as you remember them.' -Albert Einstein

Location
 • Location

 • Bästa sättet att kontakta mig på om du vill boka en fotografering är att fylla i och skicka formuläret här. Jag återkommer då med mer information och förslag på tider.

  info@nataliesalomons.com
  0730 56 79 67

  Fridgårdsgatan 6b
  83148 Östersund

  Monday – Friday 09:00 – 15:00